A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тячівський ліцей з угорською мовою навчання ім. Ш. Голлоші
Тячівської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо!

Днями свій ювілей святкувала директорка Тячівського ліцею ім. Шімона Голлоші – Тюнде Іванівна Павлик. З цієї нагоди колектив нашого ліцею щиро бажає ювілярці міцного здоров’я, родинного затишку та Божого благословення. Хай щодня у Вас з’являються причини для усмішки та можливості нових звершень. Ви – цілеспрямована, принципова та віддана роботі людина. Саме тому з упевненістю крокуйте на шляху до здійснення заповітних мрій. Нехай Ваше відмінне почуття гумору, професіоналізм та відповідальність допомагають у вирішенні будь-яких ситуацій!

10:41 02.01.2023

Вітаємо

Вітаємо рій "Нересен" нашого ліцею  з ІІ місцем першому етапі військово патриотичній грі "Сокіл" ("Джура")​​​​​​​

12:08 13.12.2022

Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Протягом дня було проведено у 1-11 класах уроки пам'яті, виховні години " Вшануванню людей - ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС". Також для учнів 8-11 класів в актовій залі відбувся показ документального фільму.

13:08 12.12.2022

16 днів проти насильства

У рамках акції «16 днів проти насильства» учні нашої школи долучилися до заходу, на якому: – обговорили види насильства; - створили паперові долоньки з написом «Ми проти насильства» та прикрасили дерево тематичними кульками. До заходу долучилися психолог Тячівського ліцею ім. Шімона Голлоші (Зайцева Оксана), Тячівське управління соціального захисту населення районної військової адміністрації (Михалчич Інна Іванівна) та інспектор ЮП СП Тячівського РВП ГУНП в Закарпатській області лейтенант поліції (Вікторія Коршинська).

14:31 30.11.2022

День Гідності та Свободи України

Виховний захід провели учні 9, 10, та 11-тих класів приручений до Дня Гідності та Свободи України. Виготовили жовтні стрічки, яке символізує вільну Україну

11:00 21.11.2022

Безпечна дорога додому

Протягом тижня були проведені бесіди з учнями початкової та старшої ланки про правила дорожнього руху а також про безпечну дорогу додому. Вчителі наголосоли про важливість дотримання правил дорожнього руху  підчас дороги до школи а також додому.

11:00 18.11.2022

"Ми різні але, такі однакові

 В нашому ліцеї було проведено заходи до Європейського дня захисту дітей та насилля проти дітей під час воєнного стану. Захід з дітьми провела психолог ліцею Оксана Зайцева

11:00 17.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора